Inspiration: the Pink Edition

1. / 2. / 3. / 4. / 5. / 6.

If the last inspiration collection was all about black and white, the extended daylight and even some rays of sunshine have gotten me back in the pink mode. Pink flowers, pink lipstick, pink nails… I love it all. I’m gearing towards a hectic period at work, now some serious planning is needed to keep the pieces of the puzzle together.

// Jos edellinen inspiraatiokollaasi oli vallan mustavalkoinen, nämä pidentyneet päivät ja jopa auringon pilkahdukset saavat aikaan sen, että pinkki tuntuu taas olevan in. Pinkkejä kukkia, pinkki huulipuna, pinkit kynnet… Kaikki käy. Töissä ollaan suuntaamassa taas vuoden kiireisimpään aikaan, täytynee järkeistää kalenteria paremmalla suunnittelulla jotta palapelin kaikki palaset pysyvät koossa.

Leave a comment

Filed under Details, Inspiration

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s